Vepřová pečeně

Vepřová pečeně

Šťavnaté maso s křupavou kůrkou, pomalu pečené do zlatova, vonící bylinkami, česnekem a kmínem. Jednoduché suroviny, ale když se spojí s dobře vybraným kořením, vzniká pokrm, který potěší každého u stolu.

Koření
.

Koření na vepřovou pečeni

Žádné složité dochucování navíc, stačí maso okořenit a péct. Výsledkem je vepřová pečeně, která voní domovem, ale rozhodně není fádní. Hodí se k tradičním přílohám jako knedlík a zelí, ale skvěle vynikne i s pečenými bramborami nebo jen s kouskem čerstvého chleba.

O nás - Dva kořeni

Dva Kořeni - co to, proč to, jak?

Táta a syn - Jsme dvojka, která si ze sebe umí udělat srandu, ale chuť bereme vážně. Spojuje nás láska k dobrému jídlu a hlavně k rozmanitým chutím, které dovedou každé jídlo proměnit v zážitek. Koření nás baví – doma, v kuchyni i při cestách po světě, kde neustále hledáme nové vůně a inspirace.

Více o nás