Guláš

Guláš

Guláš je víc než jen jídlo. Je to tradice, vůně nedělního oběda, chuť táboráku nebo pomalu bublajícího kotlíku. Ať už dáváte přednost hovězímu, vepřovému, zvěřinovému nebo třeba fazolovému guláši, jedno mají všechny společné – všechno začíná u koření.

Koření
.

Koření na guláš

Základ tvoří paprika – sladká i pálivá, ideálně kvalitní a aromatická. Dále nesmí chybět cibule, česnek, majoránka, kmín a pepř. Každý region, každý kuchař má svůj poměr a styl – ale právě koření je to, co dělá guláš gulášem.

O nás - Dva kořeni

Dva Kořeni - co to, proč to, jak?

Táta a syn - Jsme dvojka, která si ze sebe umí udělat srandu, ale chuť bereme vážně. Spojuje nás láska k dobrému jídlu a hlavně k rozmanitým chutím, které dovedou každé jídlo proměnit v zážitek. Koření nás baví – doma, v kuchyni i při cestách po světě, kde neustále hledáme nové vůně a inspirace.

Více o nás